Bli återförsäljare

Vi vill att fler skall kunna vara ute när det regnar.

Har du butik och vill bli återförsäljare av våra produkter?

kundtjanst@scorett.se


Om Stenk

För att kunna möta ett tuffare utomhusklimat har vi designat funktionella produkter som skyddar mot regn och vind utan att kompromissa med varken kvalitet eller design. Plaggen ska du bära både till jobbet och på fritiden. Jackan matchas med snygga regnboots som följs upp med matchande färger och detaljer. Stenks produkter passar såväl på kusten som mitt i city. Utöver kollektionen med skor och jackor så har vi tagit fram en fin regnväska till cykelkorgen som ger skydd för handväskan.

 

 

Kollektion

Stenk har produkterna för regniga dagar. Funktionella, enkla och snygga jackor och ponchos. Vår kollektion innehåller även regnboots med resår, regnboots på kil och stövlar. Sydväst och paraplyer i matchande färger. Regntäta väskor samt cykelkorgsväska. Stenk står för nordisk och stilren design med unika detaljer.

 

I varje regnboots/stövel finns en uttagbar innersula i skinn för bästa komfort. Den kan användas hela dagen, av erfarenhet, utan att man blir för varm. Dessutom är passformen bra och man ser välklädd ut.

 

 

Produktion

Ett team av designers och produktutvecklare tar fram unika produkter till Stenk. Designen sker i Varberg, Sverige. Produktionen för regnbootsen sker i Europa, vilket vi är mycket stolta över.

 

 

Design

Vi satsar på rena skandinaviska linjer och designar för att våra produkter ska fungera i vardagen. Våra produkter kan lätt kombineras till din annars medvetna outfit. Färgskalan är är mjuk.

Vi på Stenk hämtar inspiration från västkustens vinande vindar, Varbergs saltstänkta klippor och vårt  nordiska klimat. Vi skapar design utefter praktiskt användande.